Termeni si conditii

Legal note

Prin accesarea şi folosirea acestui site, dumneavoastră acceptaţi, fără limitări sau calificări, termenii şi condiţiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.
Sunteţi de acord şi acceptaţi că putem adăuga sau şterge orice informaţie de pe site, fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantăm în nicio modalitate, tipul de informaţie pe care o veţi găsi acolo, vizitarea acelor site-uri rămânând strict la aprecierea dumneavoastră.

Inregistrare

Pentru a beneficia de conţinutul informaţional al newsletter-ului pus la dispoziţie de Meli Melo - Paris, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, în funcţie de specificaţiile din formularul de inregistrare .
În cazul în care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la acest serviciu fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Politica de preturi si promotii

Magazinul online melimeloparis.ro poate avea o politica de preturi diferita fata de cea a magazinelor fizice .

Preturile produselor afisate pe Site sunt exprimate in RON si includ TVA aplicabil conform legislatiei in vigoare, taxele de transport nefiind incluse. Preturile valabile ale produselor sunt cele afisate pe Site in momentul plasarii comenzii.
Motivul pentru care pot exista diferente intre pretul afisat pe site si pretul etichetei atasate produsului livrat este dat de faptul ca etichetele sunt tipărite cu mult înainte de introducerea produsului în magazin.
Meli Melo este liber sa actualizeze in orice moment preturile produselor. Afisarea noilor preturi pe Site anuleaza valabilitatea preturilor afisate anterior.

De asemena , in magazinul online melimeloparis.ro puteti beneficia de campanii de promotii si reduceri diferite de cele din magazinele fizice.

Securitatea Datelor Personale

SC Meli Melo Fashion SRL se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se obligă să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de facturare/livrare, adresa de email (pentru newsletter si inscrierea in programul de fidelitate). Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declaraţi că sunteţi de acord ca numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei SC Meli Melo Fashion SRL (operator de date cu caracter personal nr. 32919/2014), care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăţi ulterioare faţă de persoana dvs. De asemenea, sunteţi de acord să primiţi informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, prin poştă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC Meli Melo Fashion SRL şi de la partenerii săi cu grijă selectaţi. În cazul în care nu sunteti de acord, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora. Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, a produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a SC Meli Melo Fashion, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 32919/2014, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Meli Melo Fashion, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC Meli Melo Fashion Srl atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Meli Melo Fashion SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

SC Meli Melo Fashion SRL va rectifica, actualiza, bloca, şterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a căror folosire nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor împotriva prelucrării datelor personale şi libera lor circulaţie.
SC Meli Melo Fashion SRL nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.

La cererea dvs. scrisă, datată şi semnată, trimisă la numărul de fax 004 021 252 10 73, anual, SC Meli Melo Fashion SRL, în mod gratuit, vă confirmă dacă utilizează datele furnizate de dvs. sau va înceta orice prelucrare a acestora.
De asemenea, pentru modificarea si retragerea datelor personale, comentarii, întrebări sau reclamaţii referitoare la politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: online@melimeloparis.ro.

Copyright

Site-ul şi toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea SC Meli Melo Fashion SRL şi sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei SC Meli Melo Fashion SRL a oricărui element cuprins în acest site se pedepseşte conform legilor în vigoare.
w
In cazul in care sesizati o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne trimiteti o notificare la adresa : online@melimelo.ro.

Regulament Campanie 1 Iunie

Pentru a consulta regulamentul campaniei click AICI.

Garantii si instructiuni de utilizare

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Garantia se aplica pentru produsele utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura emisa de SC Meli Melo Fashion SRL. Perioada de garantie incepe cu data preluarii produsului. In cazul in care produsul nu are atasat un certificat de garantie, factura va fi luata in considerare ca act de garantie.

Pentru mai multe informatii legate de garantii, click AICI.

Pentru instructiuni de folosire si curatare a produselor, click AICI.

Limitare de responsabilitate

SC Meli Melo Fashion SRL nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informaţia prezentă în site, precum şi pentru erorile sau omisiunile în conţinut care pot conduce la orice tip de pierderi.
SC Meli Melo Fashion SRL (sau oricare dintre angajaţi, consilieri, specialişti sau web developper-i) nu sunt responsabili pentru acţiunile pe care utilizatorul le întreprinde şi care au rezultate negative, sau care îi produc pierderi de vreun fel, şi nici pentru informaţiile pe care utlizatorul le-a folosit şi au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informaţiile folosite de terţi sau de site-uri cu trimitere la site-ul Meli Melo Paris, şi nici pentru vreun software folosit pe site-ul Meli Melo Paris şi care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, viruşi.
SC Meli Melo Fashion SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente şi nu este responsabilă de contactarea niciunui virus.

SC MELI MELO FASHION SRL

B-dul Basarabia, nr. 256, (incinta Faur), pavilion Administrativ, et. 2, Bucuresti, Sector 3
Cod poştal: 030352
Cod fiscal: RO 29769909
Nr. Înreg. Registrul Comerţului: J40/1614/2012
Tel. 004 031 425 11 85
004 021 252 10 36 / 63
Fax 004 021 252 10 73

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru informaţii suplimentare, la adresa de e-mail online@melimeloparis.ro.