Termeni si conditii

Legal note

Prin accesarea ┼či folosirea acestui site, dumneavoastr─â accepta┼úi, f─âr─â limit─âri sau calific─âri, termenii ┼či condi┼úiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea ├«n cele mai bune condi┼úii a site-ului, v─â recomand─âm citirea cu aten┼úie a tuturor termenilor ┼či condi┼úiilor.
Sunte┼úi de acord ┼či accepta┼úi c─â putem ad─âuga sau ┼čterge orice informa┼úie de pe site, f─âr─â o notificare prealabil─â. ├Än cazul ├«n care se fac referiri la alte site-uri, nu garant─âm ├«n nicio modalitate, tipul de informa┼úie pe care o ve┼úi g─âsi acolo, vizitarea acelor site-uri r─âm├ón├ónd strict la aprecierea dumneavoastr─â.

Inregistrare

Pentru a beneficia de con┼úinutul informa┼úional al newsletter-ului pus la dispozi┼úie de Meli Melo - Paris, sunte┼úi de acord s─â furniza┼úi informa┼úii adev─ârate, corecte, actuale ┼či complete despre dumneavoastr─â, ├«n func┼úie de specifica┼úiile din formularul de inregistrare .
În cazul în care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la acest serviciu fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Politica de preturi si promotii

Magazinul online melimeloparis.ro poate avea o politica de preturi diferita fata de cea a magazinelor fizice .

Preturile produselor afisate pe Site sunt exprimate in RON si includ TVA aplicabil conform legislatiei in vigoare, taxele de transport nefiind incluse. Preturile valabile ale produselor sunt cele afisate pe Site in momentul plasarii comenzii.
Motivul pentru care pot exista diferente intre pretul afisat pe site si pretul etichetei atasate produsului livrat este dat de faptul ca etichetele sunt tipărite cu mult înainte de introducerea produsului în magazin.
Meli Melo este liber sa actualizeze in orice moment preturile produselor. Afisarea noilor preturi pe Site anuleaza valabilitatea preturilor afisate anterior.

De asemena , in magazinul online melimeloparis.ro puteti beneficia de campanii de promotii si reduceri diferite de cele din magazinele fizice.

Securitatea Datelor Personale

SC Meli Melo Fashion SRL se angajeaz─â s─â respecte cu stricte┼úe confiden┼úialitatea datelor clien┼úilor ┼či se oblig─â s─â nu transmit─â datele personale ale clien┼úilor c─âtre ter┼úi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, num─ârul de telefon, adresa de facturare/livrare, adresa de email (pentru newsletter si inscrierea in programul de fidelitate). Prin completarea formularului de ├«nscriere de pe site, declara┼úi c─â sunte┼úi de acord ca numele ┼či datele dvs. personale s─â intre ├«n baza de date a companiei SC Meli Melo Fashion SRL (operator de date cu caracter personal nr. 32919/2014), care ├«┼či rezerv─â dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru ac┼úiuni de reclam─â, marketing ┼či publicitate informa┼úiile mai sus men┼úionate, f─âr─â alte obliga┼úii ┼či pl─â┼úi ulterioare fa┼ú─â de persoana dvs. De asemenea, sunte┼úi de acord s─â primi┼úi informa┼úii, obiecte promo┼úionale ┼či/sau produse gratuite, prin po┼čt─â, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la SC Meli Melo Fashion SRL ┼či de la partenerii s─âi cu grij─â selecta┼úi. ├Än cazul ├«n care nu sunteti de acord, pute┼úi oric├ónd s─â refuza┼úi primirea acestora. Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, a produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a SC Meli Melo Fashion, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 32919/2014, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Meli Melo Fashion, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC Meli Melo Fashion Srl atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
Conform cerin┼úelor Legii nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date, modificat─â ┼či completat─â ┼či ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private ├«n sectorul comunica┼úiilor electronice SC Meli Melo Fashion SRL are obliga┼úia de a administra ├«n condi┼úii de siguran┼ú─â ┼či numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de c─âtre dvs.

SC Meli Melo Fashion SRL va rectifica, actualiza, bloca, ┼čterge sau transforma ├«n date anonime pe toate acelea a c─âror folosire nu este conform─â dispozi┼úiilor Legii nr. 677/2001, privind protec┼úia persoanelor ├«mpotriva prelucr─ârii datelor personale ┼či libera lor circula┼úie.
SC Meli Melo Fashion SRL nu ├«ncurajeaz─â SPAM-ul, nu comercializeaz─â, nu ofer─â ┼či nici nu face schimb de adrese de e-mail ob┼úinute prin intermediul acestui site.

La cererea dvs. scris─â, datat─â ┼či semnat─â, trimis─â la num─ârul de fax 004 021 252 10 73, anual, SC Meli Melo Fashion SRL, ├«n mod gratuit, v─â confirm─â dac─â utilizeaz─â datele furnizate de dvs. sau va ├«nceta orice prelucrare a acestora.
De asemenea, pentru modificarea si retragerea datelor personale, comentarii, întrebări sau reclamaţii referitoare la politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: online@melimeloparis.ro.

Copyright

Site-ul ┼či toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea SC Meli Melo Fashion SRL ┼či sunt ap─ârate de legea pentru protec┼úia drepturilor de autor. Folosirea f─âr─â acordul companiei SC Meli Melo Fashion SRL a oric─ârui element cuprins ├«n acest site se pedepse┼čte conform legilor ├«n vigoare.
w
In cazul in care sesizati o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne trimiteti o notificare la adresa : online@melimelo.ro.

Garantii si instructiuni de utilizare

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Garantia se aplica pentru produsele utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura emisa de SC Meli Melo Fashion SRL. Perioada de garantie incepe cu data preluarii produsului. In cazul in care produsul nu are atasat un certificat de garantie, factura va fi luata in considerare ca act de garantie.

Pentru mai multe informatii legate de garantii, click AICI.

Pentru instructiuni de folosire si curatare a produselor, click AICI.

Limitare de responsabilitate

SC Meli Melo Fashion SRL nu se face responsabil─â pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezult─â din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informa┼úia prezent─â ├«n site, precum ┼či pentru erorile sau omisiunile ├«n con┼úinut care pot conduce la orice tip de pierderi.
SC Meli Melo Fashion SRL (sau oricare dintre angaja┼úi, consilieri, speciali┼čti sau web developper-i) nu sunt responsabili pentru ac┼úiunile pe care utilizatorul le ├«ntreprinde ┼či care au rezultate negative, sau care ├«i produc pierderi de vreun fel, ┼či nici pentru informa┼úiile pe care utlizatorul le-a folosit ┼či au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informa┼úiile folosite de ter┼úi sau de site-uri cu trimitere la site-ul Meli Melo Paris, ┼či nici pentru vreun software folosit pe site-ul Meli Melo Paris ┼či care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, viru┼či.
SC Meli Melo Fashion SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informa┼úiilor prezente ┼či nu este responsabil─â de contactarea niciunui virus.

Regulamentul oficial al campaniei Targul Martisoarelor

Afla detalii ->>

SC MELI MELO FASHION SRL

B-dul Basarabia, nr. 256, (incinta Faur), pavilion Administrativ, et. 2, Bucuresti, Sector 3
Cod po┼čtal: 030352
Cod fiscal: RO 29769909
Nr. Înreg. Registrul Comerţului: J40/1614/2012
Tel. 004 031 425 11 85
004 021 252 10 36 / 63
Fax 004 021 252 10 73

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru informaţii suplimentare, la adresa de e-mail online@melimeloparis.ro.