B2B

Pixuri, agende, brelocuri ? E momentul sa incerci ceva nou! Meli Melo ofera soluţii personalizate companiilor dornice sa se diferentieze in fata clientilor si colaboratorilor, prin solutii inovative, oferte competitive si proiecte individualizate cu care veti surprinde placut.

Daca esti in cautarea unor idei de cadouri pentru colegi, clienti sau parteneri, trimite-ne un mesaj si vom concepe pachete personalizate prin care sa iesi din sfera obisnuitelor cadouri din fiecare an. Martisoarele de inspiratie traditionala create de Meli Melo, dar si frumoasele cadouri de Paste si Craciun Meli Melo DECO vor aduce zambete si multumiri din partea celor ce se vor bucura de ele.

Oferim si o gama larga de articole promotionale, atat produse in stoc cu livrare rapida, cat si articole concepute si produse la comanda. Gama de produse cuprinde articole promotionale si cadouri pentru femei, barbati si copii, accesorii de ingrijire corporala, dar si mici cadouri decorative pentru casa, textile, accesorii pentru bucatarie, sport si stil de viata sanatos, jocuri si jucarii, mini gadget-uri, ambalaje cu design special etc .

Alege sa comunici intr-o maniera neconventionala si creativa elementele de identitate ale brandului, fie pentru clienti, colaboratori, angajati sau chiar competitie.

Iata cel mai nou catalog dedicat clientilor persoane juridice
Deschide catalog ->>

Pentru detalii si oferte personalizate, asteptam emailul dumneavoastra la corporate@melimelo.ro

Ne recomanda proiectele noastre :

  • Proiecte realizate pentru companie din domeniul pharma, lider de piata in domeniul medicinii alternative
  • Proiecte realizate pentru unul dintre liderii mondiali in servicii de telecomunicatii
  • Proiecte realizate pentru companie din domeniul pharma, unul dintre cei mai mari producatori de comprimate si drajeuri din Romania
  • Proiecte realizate pentru una dintre cele mai importante companii media la nivel international
  • Proiecte realizate pentru liderul mondial pe segmentul de produse lactate proapete.

Contact :
Alina Predoana
0755.056.815