Livrare si Retur

Comenzile de minimum 150 lei beneficiaza de transport GRATUIT !!

Fara griji !! Ai 30 zile in care poti returna GRATUIT produsele si cost zero pentru inlocuirea unui produs comandat cu un altul, in acest interval.
Pentru a beneficia de RETUR GRATUIT, va rugam accesati linkul de mai jos si completati toate campurile mentionate in formular
https://forms.gle/f3qse5WW3QQA97Bh9
Dupa preluarea informatiilor, in termen de 2 zile lucratoare vom trimite la dumneavoastra un curier pentru a ridica coletul .

Cost transport - 15,00 ron TVA inclus , indiferent de localitate si dimensiunea coletului.

Beneficiati de discount - 10 % la costul transportului , in cazul in care comanda este achitata cu Card Bancar.

Termen de livrare - incepand cu a doua zi lucratoare, pentru comenzile plasate pana la ora 15.00.
Pentru comenzile de peste 150 RON, costul transportului ti-l oferim cadou.

Termenul de livrare se calculeaza din momentul plasarii comenzii (pentru modalitatea de plata Ramburs), respectiv a confirmarii platii (pentru OP si plata cu cardul).

Receptionarea comenzilor
Programul de prelucrare a comenzilor de catre operatorii nostri de site este 9:00- 16:00, de Luni pana Vineri. Aveti posibilitatea de a selecta produse si de a efectua comenzi indiferent de ora, insa pentru comenzile plasate in afara intervalului orar mentionat anterior, termenul de livrare va fi considerat din urmatoarea zi lucratoare.

Dreptul de retragere din contract, denuntarea contractului si politica de retur

Conform legislatiei romane, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta (dreptul de retragere din contract), in termen de 30 zile calendaristice din momentul din care a intrat in posesia produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

In cazul in care, din greseala, ati primit un alt produs decat cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde intocmai cu specificatiile din site, ne asumam costurile de retur si vom depune toate eforturile pentru a va inlocui produsul cat mai repede.In cazul in care nu se doreste inlocuirea produsului, veti primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice.

Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata , in cazul platii cu card bancar sau OP, trebuie rambursate de Comerciant in termen de maximum 14 zile calendaristice.

Clientul poate returna produsele comandate, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptionarii comenzii .
In acest caz, Clientul trebuie sa transmita inainte de expedierea coletului , o notificare care sa contina numarul comenzii, numele si prenumele , produsele pe care doreste sa le returneze si contul sau bancar, la adresa de email : online@melimeloparis.ro
In cazul in care schimbarea produsului nu este posibila sau nu se doreste, Comerciantul va rambursa suma aferenta in contul bancar al Clientului, in maximum 14 zile calendaristice.
Produsele vor fi returnate catre depozitul nostru , la adresa Str. Industriilor, Nr. 10, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov, Incinta Otter Distribution, Sediul Meli Melo - Online, Rampa 32, costul fiind suportat de catre Client. In cazul in care alegeti sa transmiteti coletul retur prin POSTA ROMANA , va rugam sa va asigurati ca alegeti serviciul de livrare la domiciliul DESTINATARULUI . Clientul poate beneficia de transport gratuit la inlocuirea unuia sau mai multor produse din comanda in interval de 30 de zile de la primirea comenzii . Pentru fiecare comanda este acceptata o singura inlocuire gratuita .

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

In acest scop, puteti folosi ca model formularul de retragere pe care il puteti descarca de [aici](https://melimeloparis.vteximg.com.br/arquivos/model-retragere.pdf). Acest formular nu este obligatoriu, ci doar cu titlu informativ. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere prin e-mail sau fax confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Rambursarea sumelor pentru produsele retur, indiferent de motivul returului, se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre Client.. In acest sens, Clientul va comunica prin intermediul formularului de retur contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Comerciantul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.