10% discount pentru studenti

Programul ÔÇťSTUDENT DISCOUNT -10%ÔÇŁ a fost lansat la data de 5 mai 2015 ╚Öi are o valabilitate nedeterminata, dar poate ├«nceta ├«n orice moment, f─âr─â o notificare prealabil─â.
Programul ÔÇťSTUDENT DISCOUNT -10%ÔÇŁ se desf─â╚Öoar─â pe tot teritoriul Rom├óniei, ├«n magazinele Meli Melo ÔÇô Paris ╚Öi magazinle Meli Melo ÔÇô Paris Deco si online, pe www.melimeloparis.ro.

Reducerea de 10% se acord─â studen╚Ťilor, ├«n urm─âtoarele condi╚Ťii:

  • pe baza legitima╚Ťiei de student, valabil─â, vizat─â pe anul ├«n curs, ├«nso╚Ťit─â de C.I.;
  • v├órsta studen╚Ťilor trebuie s─â fie de p├ón─â ├«n 26 ani;
  • discount-ul nu se cumuleaz─â cu alte promo╚Ťii, existente ├«n magazin;
  • discount-ul se cumuleaz─â cu reducerea de 5% aferent─â cardului de fidelitate, pentru posesorii acestora care ├«ntrunesc condi╚Ťiile de mai sus (pentru magazinele fizice).

Pentru a putea beneficia de reducere pentru cump─âr─âturile online, ├«n maximum 30 de minute dup─â plasarea comenzii pe site, v─â rug─âm s─â trimite╚Ťi prin email la online@melimeloparis.ro copie dup─â legitima╚Ťia de student, vizat─â pe anul ├«n curs.

Prezentul regulament este ├«ntocmit de S.C MELI MELO FASHION S.R.L, cu sediul ├«n Bucuresti, Sector 1, Bld. Aerogarii, nr. 22 , Bl. 3/5 , Sc A, Ap. 7, ├«nregistrat─â la Registrul Comer╚Ťului cu nr: J40/1614/2012, C.U.I: RO 29769909. Societatea a fost ├«nscris─â ├«n Registrul de Eviden╚Ť─â a Prelucr─ârii de Date cu Caracter Personal sub nr. 32919.