10% discount pentru studenti

Programul “STUDENT DISCOUNT -10%” a fost lansat la data de 5 mai 2015 și are o valabilitate nedeterminata, dar poate înceta în orice moment, fără o notificare prealabilă.
Programul “STUDENT DISCOUNT -10%” se desfășoară pe tot teritoriul României, în magazinele Meli Melo – Paris și magazinle Meli Melo – Paris Deco si online, pe www.melimeloparis.ro.

Reducerea de 10% se acordă studenților, în următoarele condiții:

  • pe baza legitimației de student, valabilă, vizată pe anul în curs, însoțită de C.I.;
  • vârsta studenților trebuie să fie de până în 26 ani;
  • discount-ul nu se cumulează cu alte promoții, existente în magazin;
  • discount-ul se cumulează cu reducerea de 5% aferentă cardului de fidelitate, pentru posesorii acestora care întrunesc condițiile de mai sus (pentru magazinele fizice).

Pentru a putea beneficia de reducere pentru cumpărăturile online, în maximum 30 de minute după plasarea comenzii pe site, vă rugăm să trimiteți prin email la online@melimeloparis.ro copie după legitimația de student, vizată pe anul în curs.

Prezentul regulament este întocmit de S.C MELI MELO FASHION S.R.L, cu sediul în Bucuresti, Sector 1, Bld. Aerogarii, nr. 22 , Bl. 3/5 , Sc A, Ap. 7, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr: J40/1614/2012, C.U.I: RO 29769909. Societatea a fost înscrisă în Registrul de Evidență a Prelucrării de Date cu Caracter Personal sub nr. 32919.