Cum comand / Cum plătesc

Cum Comand ?

Pasul 1. Folosind meniul prinicipal, navigati prin categoriile de produse pentru a selecta culoarea, marimea si numarul articolelor pe care doriti sa le achizitionati. Adaugati apoi în cos, produsele dorite prin apasare butonului ADAUGA IN COS.
La final, aveti posibilitatea de a vizualiza lista articolelor comandate pentru a verifica daca acestea corespund dorintelor dumneavoastra precum si valoarea totala a comenzii.
Pasul 2. Completati formularul din pagina cu datele dumneavoastra personale. Nu uitati sa adaugati o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta. Pentru achizitionarea produselor pentru persoane juridice, completati formularul corespunzator.
Pasul 3. Completati datele de livrare în câmpurile respective.

Cum platesc ?

Pasul 4. Aveti posibilitatea de a selecta în aceasta sectiune, modalitatea de plata care va avantajeaza cel mai mult:

  • Plata online cu card bancar - veti fi directionat catre platforma partenerului nostru PAYU unde veti completa datele solicitate pentru finalizarea procesului de plata.
  • Plata ramburs, respectiv numerar la livrare;
  • Plata prin OP, respectiv plata anticipata pe baza facturii proforma în contul SC MELI MELO FASHION SRL - RO07BTRLRONCRT0256717403 , deschis la Banca Transilvania, sucursala Bucur Obor Aceasta trebuie efectuata in maxim 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforma , in caz contrar, comanda dumneavoastra nu va fi luata în considerare.
  • Plata in 3 rate – pentru cardurile de credit emise de BRD, BRD Finance, Banca Transilvania – Star BT , Alpha Bank , Garanti Bank, Credit Europe Bank – Card Avantaj

Pasul 5. In rubrica Observatii, puteti adauga eventualele observatii pe care le aveti.
Pasul 6. Pentru a achizitiona produsele dorite, apasati butonul TRIMITE COMANDA